Foștii parteneri ai lui Mariah Carey, pedepsiți cu abstinența! Artista nu făcea sex cu ei până în noaptea nunții!

 

Mariah Carey nu este doar o artistă controversată, ci și o iubită destul de... motfturoasă. Iar acest aspect este cunoscut cel mai bine de foștii parteneri ai interpretei, care au avut mult de îndurat. Din toate punctele de vedere! Cântăreața „îi pedepsea” cu abstinența și nu făcea sex cu ei până în noaptea nunții. În unele cazuri fiind vorba și de 18 luni până când ajungeau în pat!

Mariah Carey și fostul ei logodnic, miliardarul australian James Paker au fost împreună un an și jumătate, și încă de pe atunci se zvonea că cei doi nu și-ar fi consumat relația.

Fapt care a fost confirmat abia acum, odată cu lansarea autobiografiei ei: „The Meaning of Mariah Carey”, carte în care artista nu a menționat nimic de fostul partener. Motivul?

"Dacă e vorba despre o relaţie care a contat, aceasta apare în carte. Dacă nu, nu s-a întâmplat. N-am avut o relaţie fizică cu el, sinceră să fiu.", a dezvăluit Mariah Carey.

Cu alte cuvinte, Mariah și James au stat mai bine de 18 luni împreună, însă nu au întreținut niciodată relații sexuale. Chiar și așa, nu acesta ar fi fost motivul despărțirii dintre cei doi, ci neînțelegerile în ceea ce privea contractul prenupțial.

Mai mult de atât, se pare că abstinența a existat în majoritatea relațiilor artistei, Mariah cerându-i și fostului ei soț, Nick Cannon să aștepte până în noaptea nunții pentru a deveni intimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest