Fostul cumnat al lui Florin Salam, acuzații grave la adresa surorii manelistului: „Ea a omorât-o pe Fănica”/ VIDEO

 

Fostul cumnat al lui Florin Salam lansează noi acuzații grave la adresa familiei manelistului! De data aceasta, în vizorul lui Florin Albu a intrat sora artistului, Nuți, pe care o învinuiește, în mod direct, pentru moartea Fănicăi!

Un nou scandal zguduie showbiz-ul din telemlii! La 11 ani de la decesul soției lui Florin Salam, fratele Fănicăi a ieșit la atac și a făcut acuzații șocante la adresa surorii manelistului!

După ce în urmă cu puțin timp, atât Florin Albu, cât și mama acestuia, au dezvăluit că tânăra nu a avut deloc o viață perfectă alături de manelist, așa cum acesta a lăsat să se înțeleagă de-a lungul timpului în spațiul public, fratele Fănicăi a făcut alte declarații șocante în care o acuză direct de moartea surorii sale pe propria cumnată, Nuți.

 „Femeia asta (n.r. - Nuţi, sora lui Florin Salam) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15,16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C”, a mai mărturisit cumnatul artistului.

Ba mai mult, Florin Albu o acuză pe sora lui Florin Salam și de tratamente inumane asupra lui Dani, fiul manelistului. Fostul cumnat al „Regelui” a dezvăluit că în urmă cu o lună, fiul lui Florin Salam ar fi fost dat afară din apartamentul său!

„Acum o lună l-au dat afară pe Dani, din apartamentul pe care i-l lăsase Florin surorii sale amanet”, a mai acuzat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest