Fostul iubit al Anei Mocanu, mesaj cu subînțeles pentru asistenta TV, după despărțire: „Nu mai corespunde standardelor”

 

Atunci când toată lumea se aștepta ca Ana Maria Mocanu și Rareș să stabilească data nunții, cei doi anunțau despărțirea. La scurt timp după, fostul iubit al asistentei TV a intrat într-o relație cu o altă domnișoară de care s-a despărțit recent, iar acum îi trimite mesaje cu subînțeles șatenei.

Ana Maria Mocanu și Rareș s-au numărat printre cuplurile controversate din showbiz din cauza despărțirilor și împăcărilor fulgerătoare care au avut loc de-a lungul relației lor. Recent, fosta asistentă TV a dezvăluit că nu mai există cale de împăcare cu fostul iubit, din cauza nepotrivirii de caracter.

”Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, a spus Ana Maria Mocanu.

Și chiar dacă fosta asistentă TV a fost destul de clară în ceea ce privesc șansele de împăcare, Rareș nu se lasă cu una, cu două, și îi tot transmite mesaje cu subînțeles pe contul lui de socializare.

Recent, bărbatul a publicat un mesaj în care le-a dezvăluit urmăritorilor săi că și-a vândut mașina, astfel despărțindu-se de cea care l-a acompaniat o bună bucată de timp pe drumurile din România și nu numai. Însă ultima parte din mesaj pare că i-ar fi fost adresată Ana Mariei Mocanu, încercând să îi arate că nu îl deranjează faptul că nu se vor mai împăca niciodată. Dar chiar și așa, un om indiferent, nu scrie asemenea cuvinte:

”Și mașina și femeia trebuie schimbate atunci când nu mai corespund standardelor...”, a scris Rareș. Voi ce credeți?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest