Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a dat detalii despre conflictul cu vecinul său: "Era sub influenţa băuturilor alcoolice!"

 
+2 click pentru
galerie

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii! Este acuzat, împreună cu tatăl său, că a bătut un vecin până l-au băgat în spital. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie este unul ridicol! Un loc de parcare l-a scos pe jurnalist din sărite! Acum bărbatul este în spital, iar fiul său vrea să îi dea în judecată pe bătăuşi!

Se pare că Răzvan era, cu mai mulţi prieteni, la un grătar în spatele blocului. Când vecinul său l-a rugat să îi facă şi lui loc să îşi parcheze maşina, fostul iubit ar fi luat foc! Şi-a chemat tatăl cu tot cu actele locului de parcare, ca mai apoi să rezolve conflictul altfel.

Răzvan Dumitrescu a intrat în legătură telefonică directă la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars şi a spus că el nu este vinovat şi nu l-a atacat pe vecinul său.

"Nu a bătut nimeni pe nimeni, nu a băgat nimeni în spital pe nimeni. Ieri, când au venit echipajele de poliţie, s-a constatat că eu nu am niciun fel de vină şi tata nu are niciun fel de vină şi nimeni din cei care au fost prezenţi nu are niciun fel de vină. Organele îşi vor face treaba. Dacă eu eram vinovat sau loveam pe cineva, mă duceam să dau cu subsemnatul sau eram cel puţin amendat, ieri când s-a întâmplat acest incident. Îmi pare rău pentru dumnealui că a ajuns la spital. Ţin să precizez, că dumnealui când a venit să ceară locul de parcare care era pe domeniul public,  am văzut că era sub influenţa băuturilor alcoolice. Am încercat să evit acest scandal. Cei 15 martori care erau de faţă pot să confirme aceste lucruri," a spus Răzvan Dumitrescu, la Antena Stars.

Ascultaţi întreaga declaraţie a lui Răzvan Dumitrescu, în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest