Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară

 

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au anunțat, de Sf. Nicolae, că vor deveni părinți pentru a doua oară. La fel ca și prima oară, când au făcut anunțul pe 1 iunie, cei doi soți au ales un moment special pentru a împărtăși minunata veste. Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Vești bune pentru Casa Regală a României – fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp chiar de către nepotul Regelui Mihai I, pe contul său personal de socializare. Bebelușul va veni pe lume la primăvară și, la fel ca la prima sarcină, fostul principe nu a dat detalii despre sexul sau numele bebelușului.

În ajun de Sf. Nicolae, când își serbează ziua de nume, nepotul Regelui Mihai I le-a dat fanilor săi de pe contul de socializare o veste minunată – el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea a venit, prin intermediul unui comunicat de presă, în ajunul marii sărbători.

'În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!', se arată în comunicatul de presă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest