Fostul soț al Angelei Similea o acuză pe artistă de infidelitate: „Și-a înșelat toți bărbații”

 

Fostul soț al Angelei Similea o acuză pe artistă de infidelitate! Sorin Movileanu a povestit cu lux de amănunte despre aventurile cântăreței, cât și despre cum s-a desfășurat mariajul lor.

Între Angela Similea și Sorin Movileanu s-a înfiripat ceva în seara unui turneu. După ce au rămas singuri, au jucat cărți și s-au uitat la câteva emisiuni împreună, lucrurile au luat rapid o întorsătură drastică.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a declarant Sorin Movileanu, potrivit redactia.ro.

O acuză de infidelitate

Pentru că lucrurile nu au mai functionat între cei doi, Anglea Similea și Sorin Movileanu au divorțat. La scurt timp după separare, fostul soț al artistei dezvăluia că deși a avut o înțelegere la partaj, să fie ținut la curent cu tot ce face fiul său, cântăreața nu și-a ținut promisiunea.

Mai mult de atât, Sorin Movileanu a dezvăluit și faptul că Angela Similea și-a înșelat toți partenerii pe care i-a avut fără să țină cont dacă sunt căsătoriți sau nu.

La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus fostul soț al Angelei Similea pentru sursa menționată anterior. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest