Fostul soţ al Elenei Băsescu, îndrăgostit lulea! Cum îşi răsfaţă iubita „Syda” VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Fostul soţ al Elenei Băsescu, de când a divorţat de fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu este un adevărat „Don Juan”. Bogdan Ionescu a avut multe cuceriri în perioada de celibatar, dar cu toate acestea numai una i-a pus capac. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cel supranumit „Syda”, cum îşi arată dragostea faţa de cea lângă care este fericit de câteva luni.

Bogdan Ionescu este într-o relaţie cu o turcoaică, ce cu siguranţă, se poate considera cea mai norocoasă femeie, dat fiind că este extrem de răsfăţată de afacerist. În urma cu câteva zile, cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut apariţia la terasa unuia dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucureşti. „Syda” şi iubita, pe numele său, Sheila Giafer s-au delectat cu vin alb şi apă plată.

Au discutat, au zâmbit, văzându-se de la o poştă cât de bine se simt unul în compania celuilalt. La un moment dat, fostul ginere al ex-preşedintelui Traian Băsescu a râs cu gura până la urechi, semn că la masă, nu s-au spus numai vorbe dulci.

După ce s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt, „Syda” şi Sheila Giafer au plecat în direcţii diferite. Prima dată a plecat frumoasa turcoaică, chiar într-una din maşinile lui Bogdan Ionescu şi s-a făcut nevăzută pe străzile din Capitală.

Bogdan Ionescu îşi ţine iubita numai în petreceri!

Syda e un vulpoi bătrân! Ştie cum să facă o femeie să se simtă în al nouălea cer. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când cei mai în vogă manelişti, la cererea lui Bogdan Ionescu, i-au dedicat cele mai frumoase piese de dragoste, brunetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest