Fostul soț al Israelei s-a recăsătorit și a plecat din țară cu banii moșteniți! Ce a făcut cu averea

 

Liviu Arteni și Israela Vodovoz au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Povestea lor de dragoste a făcut deliciul presei și al publicului ani la rând, atât din cauza diferenței de 20 de ani de dintre ei, cât și a detaliilor șocante din interiorul relației lor.

La mai bine de doi ani de la moartea Israelei, Liviu s-a recăsătorit, iar o mare parte din averea fostei soții a ajuns în buzunarele lui, potrivit playtech.ro. Mai mult de atât, se pare că fostul soț al balerinei și-a refăcut viața tot cu o femeie în vârstă.

Tot sursele menționate anterior au aflat că Liviu Arteni a vândut toate proprietățile moștenite de la Israela Vodovoz, lucru care i-a luat în surprindere pe toți cei care au crezut că acesta s-a căsătorit cu fosta balerină doar pentru banii ei.

„A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America. A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el. Nu știu dacă este bogată sau nu. Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natală. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri”, au declarant surse de încredere, apropiate lui Liviu Arteni, potrivit playtech.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest