Fostul soț al Simonei Trașcă o bântuie în vise: "Mă cheamă și vreau să mă duc după el"

 

Simona Trașcă împărtășește experiența cutremurătoare a viselor repetate cu fostul soț decedat. După 11 ani de la moartea diplomatului libanez, vedeta din showbiz-ul românesc a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că a început să aibă atacuri de panică și s-a închis în casă din cauza acestor vise. În timpul nopții, fostul soț îi apare și o cheamă la el, iar Simona a declarat că încearcă să înțeleagă semnificația acestor vise, deoarece au declanșat mai multe atacuri de panică.

Aș vrea să înțeleg aceste vise, dar nu pot să le înțeleg. Îl visez pe fostul meu soț, care este mort și de fiecare dată în visul meu îl iubesc foarte mult și îi spunea este iubirea vieții mele și de fiecare dată vreau să mă duc după el. El mă cheamă și eu mă duc după el.", a spus vedeta din showbiz-ul românesc.

Simona Trașcă a povestit că, în vis, îl iubește foarte mult pe fostul soț și că acesta îi spune că este iubirea vieții sale și o cheamă să vină la el. Deși aceste vise o fac să se trezească speriată, Simona își dorește să înțeleagă mesajul lor. Vedeta a precizat că nu acceptă că fostul soț a murit și se gândește că poate acesta vrea să o ia cu el, deoarece au fost căsătoriți în fața lui Dumnezeu și religios.

Mă trezesc și mă sperii foarte tare pentru că eu nu știu ce înseamnă asta. Subconștientul meu nu acceptă că el a murit, nu știu exact de ce am visele astea. Mă gândesc că poate vrea să mă ia după el, pentru că am fost căsătoriți în fața lui Dumnezeu, am fost căsătoriți și religios, este bărbatul meu.", a mai adăugat Simona Trașcă

Simona Trașcă a mărturisit că a avut momente în care a simțit nevoia să cheme ambulanța și că îi este frică să rămână singură în casă. Cu toate acestea, vedeta a declarat că încearcă să înfrunte această situație și să înțeleagă semnificația visele lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest