Fostul soț continuă să aibă un cuvânt decisiv în viața Cristinei Spătar: „În toate este mâna lui Dumnezeu!”

 

Cristina Spătar este împiedicată de fostul soț să-și urmeze visele. Declarații exclusive ale vedetei la Antena Stars.

 

Cristina Spătar a declarat în exclusivitate la Antena Stars că dorește să părăsească România pentru a le oferi copiilor ei mai multe oportunități. Însă se confruntă cu un obstacol insurmontabil: fostul ei soț care nu acceptă să-și dea acordul ca aceasta să plece definitiv din România împreună cu copiii cuplului. Artista lua în calcul fie o plecare în Italia, în cazul în care sora ei s-ar fi stabilit acolo, fie în Anglia, dar cel mai probabil aceasta s-ar realiza peste câțiva ani pentru studiile copiilor.

 

Nu o dată, ci de mai multe ori, cântăreața a declarat că vrea să plece din țară cu cei doi copii pentru a le da un viitor mai bun, însă din nefericire este un ideal greu de atins. În direct la Antena Stars, Cristina Spătar a dezvăluit că fostul ei soț nu este de acord să plece cu micuții din țară sub nicio formă, astfel că nu poate să ia decizii de una singură deoarece are nevoie de semnătura lui.

 

"Sotul meu nu vrea sa ne dea acordul. Baiatul meu iubeste foarte mult fotbalul și ma gandeam ca intr-o alta tara ar putea evolua frumos, mai mult decat aici. Eu ma consult cu ei la orice decizie, dar oricum, daca nu este sa fie, aia e. Consider ca in toate este mana lui Dumnezeu!", a declarat la Antena Stars artista.

 

Artista a explicat că atât timp cât fostul ei soț nu dă acordul ca să scoată copiii din țară, trebuie să amâne până când aceștia vor avea vârsta legală să decidă ei ceea ce vor să facă, ceea ce înseamnă că trebuie să mai aștepte cel puțin 6 ani.

 

"Minim 6 ani nu pot să fac nimic, nu pot să părăsesc România cu ei, este imposibil. Cel puțin șase ani trebuie să mai stau aici. (...)", a mai declarat Cristina Spătar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest