Fotbalistul bătut de Dani Mocanu, primele declaraţii. "Mi-a rupt maxilarul!"

 


Alex Podar, un cunoscut fotbalist, a trecut prin clipe de coșmar, asta după ce a fost implicat într-un scandal uriaș cu Dani Mocanu. Aflat în parcarea unui club, jucătorul s-a ales cu maxilarul rupt în urma unui discuții aprinse cu manelistul și prietenii lui.

”Eu mergeam la un club cu vărul meu și am intrat într-o parcare să parcăm. Ieșea cineva din parcare cu mașina, iar noi nu aveam loc să trecem unul pe lângă celălalt. Eu trebuia să dau cu spatele și el trebuia să staționeze (...) Eu am intrat cu botul mașinii în parcare și era un grup de băieți, au început să lovească cu piciorul în mașină și am ieșit să-i întreb de ce îmi lovesc mașina fără mod justificat”, a spus tânărul la Antena Stars.

”În acest timp el a ieșit din mașină și m-a lovit, iar atunci au venit și prietenii lui. Mi-am dat seama că îmi e maxilarul rupt, trebuia să-mi țin maxilarul cu mâna. A venit la mine cu un cuțit și a zis că mă omoară”, a mai zis Alex Podar.

Dani Mocanu i-ar fi oferit 5000 de euro sa nu faca plangere. 

”Îl știam că e un cântăreț și doar atât, nu am avut tangențe înainte sau după cu el. Am avut noroc cu șeful clubului că a ieșit afară și a zis Dani lasă pistoalele, cuțitele că vine poliția. Atunci a urcat în mașină și au plecat. Am mers la spital, mă durea foarte tare maxilarul și după aceea am vorbit cu cei de la poliție și am fost să dau o declarație.

A doua zi a dat de părinții mei și a zis că-mi dă 5000 ca să nu ma duc la poliție. I-am zis că suma de 5000 de lei nu îmi acoperă nici măcar telefonul pe care mi l-au spart. I-am spus că nu vreau nicio sumă de bani”, a mai spus tânărul fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest