FOTO - Imaginile sumbre care îți fac pielea de găină: ultima apariție a unor oameni chiar înainte să moară

 

Moartea e un subiect încă necunoscut pentru oameni, iar tot ce este în jurul său este un mister care provoacă frică, dar și curiozitate.

Tragediile care au loc neprevăzute sunt cele mai misterioase moduri de a muri, care lasă în spate un gol de liniște și un buchet întreg de întrebări. ViralThread a strâns o galerie foto cu oameni înainte să-și cunoască sfârșitul, iar expresiile lor sunt ceea ce te va înfiora cel mai tare.


Acest selfie a fost făcut de Gary Slok, stând lângă mama sa Petra, chiar înainte ca zborul Malaysia Airlines să decoleze și să nu mai fie văzut niciodată.


Această femeie a trimis un mesaj vizual pe snapchat cu iubitul său și o armă în mână chiar înainte să fie împușcată de acesta.


Fata din imagine este Gabriela Hernandez, care a postat această fotografie pe Facebook înainte moară, în 2013.


Dave Hally și-a fotografiat pentru ultima oară soția și fetița de patru ani înainte să decoleze spre vacanța de vis cu avionul Malaysian Airlines, zborul MH17.


Soldatul canadian Robert Gilbin a postat această imagine pe Facebook scriind ”Fericirea este”, chiar înainte de a-și înjunghia soția gravidă, aruncând-o apoi de pe balcon și sărind și el reușind să se sinucidă.


Gilles Leclerc și iubita sa la Bataclan, cu câteva momente înainte ca atacul să înceapă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest