FOTO! Gabi Bădălău, prima imagine alături de Bianca Drăgușanu! ”A mea!”

 
+2 click pentru
galerie

Dacă în urmă cu 3 săptămâni toată lumea credea că povestea de iubire dintre cei doi a ajuns la final, iată că idila a luat iarăși o întorsătură neașteptată.

 

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una atipică, cu numeroase suișuri și coborâșuri. Astăzi, cei doi sunt împreună, mâine nu mai sunt. Iar despărțirile și împăcările dintre ei se succed cu o repeziune fantastică. După numeroase astfel de episoade în vară, iată că și luna octombrie a fost una tumultuoasă pentru cuplu.

 

Astfel, la începutul lui octombrie, Gabi Bădălău nu a chemat-o pe Bianca Drăgușanu la ziua lui. Bianca s-a supărat foarte tare pentru că a lipsit din cel mai important pentru el, iar potrivit reporterilor Xtra Night Show aceasta l-ar fi blocat pe Gabi Bădălău peste tot. Chiar dacă Bianca pare a fi decisă să nu îl mai vadă, Gabi continuă să o caute. Câteva zile mai târziu, la un botez ce a avut loc la Monato, centrul de evenimente deținut de băiatul de milionar, Gabi Bădălău s-a afișat alături de o blondă, iar cei doi s-au comportat ca și cum ar fi format un cuplu.

 

Sunt semnale că Bianca Drăgușanu și  Gabi Bădălău s-ar fi împăcat, cei doi iubiți au petrecut clipe de vis împreună, dovadă fiind faptul că Gabi Bădălău a postat și prima fotografie pe rețelele de socializare alături de frumoasa lui iubită, Bianca Drăgușanu. Odată cu postarea fotografiei, a venit și o declarație de dragoste din partea lui Gabi Bădălău pentru divă, alături de poză scriind: „A mea”.

 

Și totul pe fondul războiului dintre Bianca Drăgușanu și actuala soție a omului de afaceri, Claudia Pătrășcanu. În această privință, Gabi Bădălău a reacționat în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, rugând-o pe Claudia să îl lase să-și trăiască liniștit frumoasa poveste de dragoste alături de Bianca Drăgușanu.

 

"Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după.doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despartit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Nimeni nu și a permis sa îmi ia telefonul și sa scrie de pe el, deci mesajul trimis este trimis de mine. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu ma privește doar pe mine.", a mărturisit Gabi Bădălău, în direct la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest