FOTO! Ramona Olaru are un iubit celebru! Cei doi îndrăgostiți, surprinși de paparazzi Spynews!

 
+2 click pentru
galerie

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a dezvăluit recent că iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul care i-a furat inima este cel puțin la fel de cunoscut ca și ea!

 

Până în august, Ramona Olaru a fost împreună cu Cuza de la Noaptea Târziu. Relația nu a funcționat, iar cei doi au decis că este cazul să meargă pe drumuri separate. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit la vremea respectivă pe contul de Instagram: „Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”

 

Vedeta de la Antena 1 a trecut repede peste despărțire, iar acum paparazzii Spynews au surprins-o în momente tandre, în brațele unui alt bărbat celebru. Este vorba de nimeni altul decât Cătălin Cazacu. Cei doi s-au comportat precum doi îndrăgostiți la prima întâlnire.

 

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au mers să ia prânzul la un restaurant de lux din Capitală. Fiecare a venit cu propria mașină, însă, în momentul în care s-au văzut, ei au coborât cât se poate de repede din autoturisme pentru a se săruta și strânge în brațe.

 

Cei doi se cunosc de multă vreme, iar ultima oară s-au intersectat la emisiunea Splash! Vedete la apă, acolo unde Cătălin Cazacu a executat o săritură absolut fabuloasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest