FOTO / Shannen Doherty, după chimioterapie. Aşa arată acum Brenda din "Beverly Hills"

 
+6 click pentru
galerie

Actriţa  Shannen Doherty şi-a reluat activitatea profesională, după ce a terminat tratamentul de chimioterapie şi e total schimbată! 

Au trecut doi ani de când a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar Shannen Doherty (45 ani) a dus o luptă dură cu cumplita maladie. În urmă cu două zile, vedeta a participat la primul eveniment monden, după ce a terminat chimioterapia şi a izbucnit în lacrimi în faţa camerelor de filmat. 

Vizibil schimbată şi extrem de emoţionată,  Shannen Doherty a stat la panou, a făcut poze şi a vorbit despre boala care i-a transformat total viaţa.

„Ultima zi de chimioterapie. Sunt extenuată. Acum, după ce am terminat cu chimioterapia, urmează jocul așteptării. Aștept testul. Aștept să văd dacă am scăpat de cancer sau nu. Cred că cei diagnosticați cu cancer știu ce înseamnă așteptarea asta. Lor le spun: să știți că și eu aștept cu voi”, a scris, recent, pe o pagină de socializare, Shannen Doherty .

Actrița care a interpretat-o pe Brenda Walsh în ”Beverly Hills 90210” și-a extirpat sânii, după ce în 2015 a fost diagnosticată cu cancer mamar, dar boala s-a extins la ganglionii limfatic. Au urmat luni de chin şi de tratamente, iar, în prezent, vedeta aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele ultimelor investigaţii. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest