Uluitor! Un indian cu COADĂ, venerat ca un zeu de localnici!

 

Chandre Oraon, un indian de 35 de ani, are o coadă de păr care îi iese din spate şi abilitatea de a se căţăra foarte uşor în copaci. Este venerat ca un zeu de localnicii care cred că este reîncarnarea zeităţii maimuţă hinduse Hanuman.

Oraon are o coadă de 36 de centimetri care îl ajută foarte mult la slujbă. Este culegător de frunze de ceai şi trebuie să se caţere în copaci. Curioşi să vadă minunea, indieni din toată ţara călătoresc în localitatea în care Oraon trăieşte, pentru a fi binecuvântaţi de acesta.

"Când eram copil, mama mea mi-a tăiat coada şi aproape am murit. Apoi, după ce a crescut la loc, toată lumea a zis că trebuie să o păstrez. Familia mea mi-a zis că boala a fost un semn divin cum că nu trebuie să o îndepărtez", a declarat Oraon.

Coada nu i-a adus numai beneficii indianului. Oraon spune că a fost refuzat de mai bine de 20 de femei până să se însoare cu actuala soţie.
Întrebată, soţia lui Oraon a răspuns cu sinceritate:

"(Oraon n.r.) nu arată deloc bine. Părinţii mei au murit când am fost mică, aşa că fraţii mei mai mari au insistat să mă mărit cu el. Am făcut acest compromis."

Bărbatul spune că s-a obişnuit cu coada lui şi că o consideră un dar divin.

"Îmi iubesc coada. Este un dar de la Dumnezeu. Este neobişnuită, însă unii oameni fac temenele (salut făcut după obiceiul musulman n.r.) când mă văd, iar pentru asta mă simt special", spune bărbatul.

Sursa: jurnalul.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest