FOTO! Vă mai aduceţi aminte de "Muneca Brava"? Natalia Oreiro, la 36 de ani! De la "Înger sălbatic", la eleganţă şi stil

 
+6 click pentru
galerie

Nu cred că mai există vreun român care să nu fi văzut măcar un episod din telenovela "Înger sălbatic", în care frumoasa Natalia Oreiro a intrat în rolul carismaticei Milagros. Dar ce mai face de când a renunţat să mai joace?

În urmă cu 16 ani, Natalia Oreiro era supranumită de compatrioţii săi uruguayeni "regina telenovelelor", devenind principala rivală a Thaliei. Rolul din "Înger sălbatic" a propulsat-o rapid în topul preferinţelor din întreaga lume.

După semnarea şi altor contracte, "Muneca Brava" s-a căsătorit (2001) cu solistul trupei Divididos, iar în urmă cu doi ani a devenit mămica unui băieţel pe nume Merlin Atahualpa. Acesta este protagonistul unei campanii UNICEF, în care Natalia încearcă să le convingă pe femei să îşi alăpteze copilul pînă în jurul vârstei de doi ani.

La fel de frumoasă ca la 20 de ani, Natalia nu ezită să îşi etaleze silueta suplă în public, la evenimentele mondene şi în emisiuni. Mai mult, ea şi-a reluat şi cariera în televiziune în 2012 şi le promite fanilor că va fi la fel de activă ca în anii de glorie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest