Fotomodelul care vrea să arate ca Jessica Rabbit, refuzată de către medici! Cererile sale i-au uimit și pe chirurgi

 
+2 click pentru
galerie

Modelul Pixee Fox a cheltuit până acum 100000 de lire sterline pentru a se transforma în varianta reală a celebrului personaj Jessica Rabbit.

Aceasta a mers la medicii supranumiți ”The Botched doctors” pentru a-i ruga să îi facă niște operații estetice, însă Paul Nassif și Terry Dubrow au refuzat categoric acest lucru.

Modelul suedez își dorește un implant în fund și în șolduri, pentru a arăta cât mai aproape de personajul Jessica Rabbit, însă medicii s-au alarmat atunci când i-au auzit dorința.

”Ai arăta ca în desenele animate într-un mod deformat, prostesc și urât”, i-a transmis Dr Nassif lui Pixeem care și-a îndepărtat până acum șase coapse pentru a avea o talie de viespe.

În ciuda refuzului, aceasta va continua să caute chirurgi care să o ajute să își îndeplinească visul și să îi facă operațiile dorite.

”Oamenii vin adesea la mine și îmi spun: Nu mi-o lua în nume de rău, dar arăți ca un personaj de desene animate. Dar pentru mine acest lucru este un compliment, la acest lucru vreau să ajung”, a explicat Pixee pentru mirror.co.uk.

Până acum, modelul și-a făcut trei operații la nas, patru operații la sâni, liposucție, ridicarea fundului și și-a îndepărtat șase coaste pentru o talie minusculă. Aceasta poartă un corset zilnic și intenționează sî își facă implanturi în fund.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest