Frații Dolănescu, din nou la cuțite! Cine are dreptate?

 

Așa ceva nu s-a mai pomenit. Fraţii Dolănescu sunt din nou la cuţite. După ce s-au războit ani de zile pe averea tatălui, Dragoş şi Ionuţ Dolănescu au acum un alt motiv de discordie

Era cât pe ce să se împace și să ingroape securea războiului, dar cutia Pandorei a fost din nou deschisă. Frații Ionuț și Dragoș Dolănescu ar fi trebuit să pună umăr de la umăr și împreună, să organizeze un spectacol în memoria tatălui lor. Toate bune și frumoase până când Dragoș a avut surpriza neplăcută să vadă că pe afișul show-ului stau nume scrise precum Benone Sinulescu și Maria Ciobanu.

Cu Benone Sinulescu, regretatul artist Ion Dolănescu s-a aflat 35 de ani într-o rivalitate soră cu moartea, cel puțin așa susține fiul cântărețului. Dragoș nu înțelege de ce fratele său Ionuț l-a invitat să-l comemoreze pe tatăl său. De cealaltă parte, nea Beni infirmă o luptă între el și Ion Dolănescu.


Nici despre Maria Ciobanu, Dragoș Dolănescu nu are prea multe cuvinte de laudă. El știe doar atât: că tatăl său nu a iertat-o niciodată pentru că l-a părăsit și a fugit de acasă, lăsându-l singur cu un copil de doar câțiva anișori.

Cine vor fi artiștii care îl vor comemora pe regretatul Ion Dolănescu rămâne de văzut. Spectacolul ar urma să aibă loc pe 26 ianuarie, la Sala Palatului.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest