Franco Paglieri, despre relația cu tatăl său: „Nu vreau să aibă de-a face cu mine!”

 

Tânărul a înțeles de ce mama sa, Patrizia Paglieri, i-a spus că tatăl său e mort până la vârsta de 14 ani.

 

Franco Paglieri, 25 de ani, a fost crescut doar de mama sa, celebra Patrizia Paglieri. Femeia i-a ascuns copilului că părintele său trăiește până când acesta a împlinit 14 ani. Tânărul spune acum că nu i-a simțit deloc lipsa celui care i-a dat viață. În exclusivitate la Antena Stars, Franco a vorbit despre relația inexistentă cu tatăl său.

 

"Nu, nu m-a căutat, nici eu nu l-am căutat după ce am auzit anumite povești, să zicem, despre el, că nu era cea mai bună persoană, dar sincer nu am avut nevoie să îl caut. Cred că e mai rău să îți pierzi un tată în momentul în care știi că a fost un tată bun și a avut un accident, sau lucruri de genul, dar când știi că efectiv persoana respectivă nu a vrut să te cunoască, nu ai nici tu o dorință. Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău.", a povestit Franco, pentru Antena Stars.

 

Punctul culminant în care s-a produs ruptura dintre băiat și cel care i-a dat viață a fost când a aflat că acesta a fost de acord să renunțe să-l mai vadă dacă mama lui renunță la perceperea unei pensii alimentare mai degrabă modice. "Nu vrea să aibă de-a face cu mine. Eu mereu zic că tată nu e cel care te face, e cel care te crește. A fost o poveste acum mai mult timp, în care el plătea o pensie alimentară, și mama i-a zis că dacă renunță la acea pensie alimentară, era vorba de puțin, cred că sub 100 de lei, îl lași pe Francesco în pace, nu mai trebuie să îl vezi, și el a acceptat. Când auzi acest lucru, nu cred că îți dorești să cunoști acea persoană”, a povestit tânărul.

 

Totuși, curiozitatea l-a împins să caute amănunte despre tatăl său pe rețelele de socializare. Așa a aflat Franco că mai are doi frați vitregi, cu care, de altfel, s-a întâlnit la Milano: "L-am văzut acum câțiva ani pe Facebook. L-am căutat după numele de famile și am găsit o poză cu el. Acum cred că e trecut bine de 60 de ani. Știu că mai am doi frați vitregi, care sunt în Italia, am mai ținut legătura cu ei, sunt oameni super. Eu nu știam de existența acestor frați vitregi până acum 6-7 ani. Ne-am întâlnit acum câțiva ani la Milano."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest