Fratele Cristinei Țopescu, dat peste cap de starea de urgență! Nu poate divorța, pentru a doua oară, de aceeași femeie

 

Pandemia de coronavirus pune bețe în roate tuturor! Dacă pentru unii, virusul COVID-19 a reușit să îi dea peste cap din punct de vedere financiar, iată că pe fratele Cristinei Țopescu l-a afectat pe plan amoros.

Cristi Țopescu a ajuns în prag de divorț, a doua oară consecutiv, cu aceeași femeie. Vestea separării a venit la câteva luni de la trecerea în neființă a regretatei prezentatoare. Și chiar dacă părea că lucrurile merg extraordinar între cei doi, mai ales că sunt și părinții a doi băieței, fratele Cristinei Țopescu și Raluca au ajuns din nou în impas.

Procesul de divorț dintre Cristi Țopescu și Raluca, femeia care i-a dăruit doi copii, durează din 13 martie 2019. La scurt timp după, fratele Cristinei Popescu a dat-o în judecată pe soția sa, miza fiind cine va obține custodia celor doi băieți. După patru zile după ce omul de televiziune a fost incinerat, fratele ei a avut termen la Judecătoria Sectorului 1. „Amână cauza. Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare acordă termen la data de 02.03.2020”, a fost hotărârea judecătorilor.

Instanța a decis ca avocatul lui Cristi Țopescu împreună cu el să studieze documentația pe care se bazează apărarea Ralucăi. Mai precis, soția sa a dezvăluit, în urmă cu patru ani, că acesta a înșelat-o și a postat pe contul său de instagram o fotografie în care arăta semne obscene. Imaginea a venit însoțită de un mesaj în engleză, în care mărturisea că degetul mijlociu este pentru viitorul fost soț, din cauza faptului că a înșelat-o, în timp ce ei îi mărturisea dragsotea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest