Fratele Fănicăi, mesaj cu subînțeles, în timp ce fratele lui Florin Salam se află la un pas de moarte: „Viața nu iartă pe nimeni”

 

Fratele Fănicăi a publicat un mesaj cu subînțeles pentru familia lui Florin Salam, în timp ce fratele manelistului se află la un pas de moarte. Florin Albu, fostul cumnat al artistului a scris câteva cuvinte care i-au pus pe mulți pe gânduri.

Starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam nu este deloc bună. Bărbatul se află între viață și moarte, luptându-se atât cu o boală cruntă, cât și cu coronavirusul. Medicii care se ocupă de el i-au spus manelistului să se roage la Dumnezeu, pentru că doar o minune îl mai poate salva.

În timp ce familia lui Florin Salam trece prin clipe teribile, fostul cumnat al manelistului a ținut să scrie câteva rânduri despre cum functionează viața și despre cum, în cele din urmă, cei care i-au făcut rău, sunt pedepsiți.

„Nu încerca niciodată să te răzbuni pe cineva care ți-a făcut rău! Toate la timpul lor, viața nu iartă pe nimeni”, a scris Florin Albu.

În urmă cu puțin timp, atât fratele, cât și mama Fănicăi au oferit un interviu exclusiv în care au vorbit cu lux de amănunte despre adevărata relație dintre Florin Salam și soția sa. Florin Albu a adus acuzații grave la adresa manelistului pe care îl acuză de moartea surorii sale.

„Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept!” a spus fratele Fănicăi la Antena Stars.

Mai mult de atât, fratele Fănicăi a dezvăluit că sora lui a fost victima violenței domestice, iar majoritatea bătăilor erau provocate de nemulțumirile femeii la adresa familiei lui Florin Salam, lucru care îl enerva la culme pe manelist.

„O bătea, o spărgea cu bătaia. Mai uitam că era nevasta lui... Avea niște probleme în neamuri și începea... I-ați văzut vreodată într-o vacanță? Vom spune tot!”, a mai spus fratele Fănicăi la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest