Fratele Fănicăi, noi dezvăluiri șocante despre soacra lui Florin Salam: „M-a înjurat rău de tot! A zis de coliva surorii mele!”

 

Fratele Fănicăi lansează noi acuzații la adresa soacrei lui Florin Salam! După ce a dezvăluit că mama Roxanei Dobre a scos din buzunar 10.000 de euro pentru a-l "aranja", Florin Albu a făcut o nouă serie de dezvăluiri șocante!

Astăzi, Fănica ar fi trebuit să împlinească 38 de ani. Prezent la mormântul ei ca să îi aprindă o lumânare și să îi aducă o floare, Florin Albu a mărturisit că regretă că nu poate ajunge mai des la cimitir ca să se mai descarce de toată suferința pe care a acumultat-o de la moartea ei.

„Cu nepoții mei vin mereu, cu Betty și cu Dani. Mâine se va face o pomană, care o fac Betty și Dani. Ei o fac, ei personal.” a spus Florin Albu.

Noi dezvăluiri șocante despre soacra lui Florin Salam

Pe lângă acuzațiile pe care i le-a adus soacrei lui Florin Salam precum că ar fi plătit 10.000 de lei ca să îl bată, Florin Albu a făcut o nouă serie de dezvăluiri șocante! Se pare că femeia l-a înjurat atât pe el, cât și pe Fănica, în incinta unui restaurant.

„Vreau să mă audă cumnatul meu, Florin Salam. Acum zece zile, opt zile, Florin cunoaște omul respectiv să vadă că nu mint. M-am găsit cu soacra lui, m-am dus la restaurant. Vorbise, de fapt, soția mea la telefon pentru angajare la ajutor de bucătar și acolo m-am întâlnit fără să vreau cu doamna Melania Dobre. Când m-a văzut, mi-a zis: ”Uite cum te-am prins”. Mai este cineva din familia mea care are probleme cu soacra lui Florin Salam. Patronul de la resturant s-a dezbrăcat în chiloți și primul subiect, nu pot pronunța cuvintele murdare. De ce spui de Fănica Melania, că și bărbatul e mort? M-a înjurat rău de tot! A zis de coliva Fănicăi! Florin nu știe toate astea! Ce ai avut tu cu Fănica? Florine, poate vezi!” a spus fratele Fănicăi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest