Fratele Fănicăi se teme pentru viața lui, după ce soacra lui Florin Salam a plătit 10.000 de euro ca să fie „aranjat”!

 
+2 click pentru
galerie

Un nou scandal de proporții s-a iscat în familia lui Florin Salam! După ce Spynews.ro a dezvăluit informații bombă despre soacra manelistului care ar fi încercat să angajeze pe cineva contra sumei de 10.000 de euro pentru a-l bate pe fratele Fănicăi, noi l-am contactat pe acesta și am obținut detalii uluitoare despre situația în care se află.

Florin Albu ne-a mărturisit că este adevărat faptul că mama Roxanei Dobre ar fi încercat să angajeze pe cineva ca să îl „aranjeze”, după ce l-ar fi sunat pe Florin Salam și ar fi avut o ceartă cu manelistul, în care ar fi implicat-o și pe soacra lui.

„Vă spun sincer că eu am avut o ceartă cu Florin Salam și am vorbit despre femeia asta, despre sora mea, niște chestii care sunt în familie și probabil că a deranjat-o vreun cuvânt, ceea ce am spus eu.” a dezvăluit Florin Albu.

Fratele Fănicăi a dezvăluit că a aflat de gestul soacrei manelistului, după ce aceasta ar fi apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui: „Fiind soacra lui Florin Salam, își permite multe acum. Are bani probabil, de la ginerele ei. Din fericire, mă cred iubit de Dumnezeu, pentru că s-a ivit un om cu care mă cunosc și îmi este foarte bun prieten. El m-a anunțat și pe mine, mi-a trimis și printarea cu ce a vorbit ea că vrea să dea 10.000 de euro ca să mă bage în spital să o răcorească pe ea” ne-a spus fratele Fănicăi.

Îi este teamă pentru viața lui

Florin Albu a apelat la ajutorul Poliției și deja și-a luat niște măsuri de protectie, dat fiind că nu este prima amenințare pe care o primește din partea familiei lui Florin Salam.

„Ar trebui să se gândească la Dumnezeu, că și eu am doi copii și chiar mi-e frică de treaba asta, pentru că este în stare de orice.  Îmi este frică, îmi este teamă că eu nu am puterea lor, eu nu am banii lor, nu am relații cu oameni puternici. Noi suntem muncitori de rând. (...) Am și un avocat cu care m-am consultat și mi-am luat măsuri de precauție, pentru că eu am mai fost amenințat și de sora lui Florin Salam. Am fost amenințat când a venit la mine acasă și mi-a spus să am grijă că bărbatul ei e șmecher și mă pune în cărucior. (...) O să mă mai duc la Poliție și o să mă duc cu avocatul să vedem despre chestia asta, ce amenințări am primit, că până la urmă ce să așteptăm, să așteptăm să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit, vreo bătaie, prin spital să ajung.” a mai mărturisit fratele Fănicăi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest