Fratele lui Florin Salam, mesaje terifiante de pe patul de spital: “Să mă scoateți de aici că mă omoară”/ VIDEO

 

Aflați în fața spitalului “Matei Balș”, Florin Salam și sora sa au arătat mesajele terifiante pe care le-a trimis fratele lor, de teama că își va găsi sfârșitul din cauza neglijenței medicilor!

Familia lui Florin Salam a ajuns în pragul disperării după ce de câteva zile bune încearcă să afle care este starea de sănătate a fratelui manelistului, însă fără niciun succes. Atât artistul, cât și sora acestuia au lansat acuzații grave la adresa cadrelor medicale susținând că au dat dovadă de nepăsare și rasism.

Florin Salam a mărturisit că medicii nu comunică cu membrii familiei sale și nimeni nu știe cum se simte fratele său, însă ce știu cu certitudine este faptul că situația nu este deloc roz, iar ca mărturie stau mesajele pe care acesta le-a trimis rudelor sale de pe patul de spital.

În perioada în care comunicau prin mesaje, fratele disperat cerea ajutorul familiei și îi ruga să îl scoată din unitatea medicală și să îl mute, acuzând cadrele medicale de neglijență.

”Eu de aici nu mai scap, să știți””Nu fac nimic pentru mine””Faceți ceva să mă scoată de aici”, ”Ajută-mă”, iar lista poate continua.

Florin Salam a mărturisit că în ciuda numelui pe care îl are în țară, cât și a posibilităților financiare, se simte neputincios în situația actuală, dat fiind că nu poate colabora în niciun fel cu medicii care par a fi total împotriva familiei sale.

”Ce să mai zic.. Nu știu ce să mai răspund. Dumnezeu știe mai bine ce e și poate în situația mea sunt mai mulți oameni care nu au putere. Suntem cine suntem și nu avem nicio putere să facem nimic, dar sunt oameni mult mai necăjiți care.. ăia ce să mai zică? Nu au nicio posibilitate. Noi care avem o posibilitate, nu ne ajută nimeni”, a zis Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest