Fratele lui Florin Salam se află între viață și moarte! Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire!

 
+3 click pentru
galerie

Fratele lui Florin Salam se află între viață și moarte! Bărbatul este internat la spital de trei zile, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, din cauza bolii cu care se confruntă acesta.

Clipe teribile pentru Florin Salam! Fratele manelistului este internat la Spitalul Floreasca, acolo unde și-a petrecut ultimele ore din viață și fosta soție a sa, Fănica. Potrivit Spynews.ro, se pare că bărbatul este intubat la Reanimare, din cauza unei boli crunte cu care se luptă.

Medicii sunt rezervați

Cadrele medicale i-au spus lui Florin Salam că singurul mod în care fratele lui și-ar putea reveni ar fi dacă s-ar întâmpla o minune și i-au recomandat să se roage lui Dumnezeu, dat fiind că ei nu mai pot face nimic pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate bărbatului.

Florin Salam este un încercat al vieții. La scurt timp după ce soția lui, Fănica, a murit la o vârstă fragedă de 27 de ani și a lăsat în urmă un soț îndurerat și doi copii fără mamă, manelistul a aflat că fiul său suferă de aceeași boală în fața căreia, partenera sa de viață, a pierdut lupta.

Dani, fiul lui Salam, suferă de hepatita C și a făcut tratamente intese ani de zile pentru a putea scăpa de maladie. Și chiar dacă a renunțat la medicamentația în exces, fiul manelistului are un regim alimentar special pentru a nu-i afecta starea de sănătate.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze.  Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica.”  au explicat apropiați ai familiei lui Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest