Fratele lui Florin Salam, transferat de urgență la Matei Balș, după ce a fost infectat cu COVID-19! E la un pas de moarte!

 
+3 click pentru
galerie

Fratele lui Florin Salam a fost transferat de urgență la spitalul „Matei Balș”, după ce a fost infectat cu COVID-19. Starea de sănătate a bărbatului este gravă!

Momente cumplite pentru Florin Salam. Fratele manelistului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost transferat de urgență la spitalul „Matei Balș”.

Pe lângă infectarea cu virusul de temut, bărbatul suferă de diabet și are o probleme la plămâni, motiv pentru care starea sa de sănătate este extrem de gravă. Fratele lui Florin Salam se luptă între viață și moarte, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, potrivit spynews.ro

O altă dramă în familia Salam

Florin Salam s-a lovit de-a lungul anilor de fel și fel de situații, iar bolile au făcut ravagii în familia lui. Cel mai cunoscut caz fiind cel al fostei soții, Fănică, ce a decedat din cauza unei boli crâncene la numai 27 de ani.

Înainte să fie transferat la spitalul „Matei Balș”, fratele manelistului a fost internat la Spitalul Floreasca, fiind același loc ca cel în care a stat fosta sa soție, aducând și mai multă durere în familia manelistului.

Este la un pas de moarte

Medicii care se ocupă de fratele lui Florin Salam nu i-au dat șanse prea mari și le-au spus apropiaților pacientului să se roage la Dumnezeu, dat fiind că doar o minune îl mai poate salva pe bărbat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest