Fratele lui Mihai Trăistariu i-a incendiat apartamentul artistului: „Mi-a dat foc la casă”/ VIDEO

 

Ghinioanele se țin lanț de Mihai Trăistariu! Unul din apartamentele de la malul mării, pe care artistul le deține, a fost incendiat de propriul frate! Imediat cum a aflat, cântărețul a împărtășit experiența neplăcută și l-a pus la zid pe cel cu care a copilărit!

Din dorința de a face o faptă bună, Mihai Trăistariu l-a găzduit pe fratele său preț de câteva nopți, însă s-a ales cu un apartament... incendiat. Artistul a povestit printr-o conferință telefonică, pentru Antena Stars, că cel care l-a anunțat că locuința a luat foc a fost chiar fratele său.

Se pare că acesta a încercat să își usuce o cămașă la focul de la aragaz și din neatenție, mânerele dulapului din bucătărie au luat foc, deteriorând mobila din încăpere.

După cele auzite, Mihai Trăistariu s-a arătat dezamăgit de atitudinea fratelui, care i-a povestit artistului cu o prea mare nonșalanță ce s-a întâmplat în apartament.

“Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis « Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie.» Nu am pretenții să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, ne-a mărturisit Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest