Fratele Mădălinei Manole: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ!” Declaraţii dure la 12 ani de la moartea cântăreţei

 


Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 55 de ani dacă ar fi trăit, însă acum se împlinesc 12 ani de când regretata cântăreață a plecat la ceruri. Pe data de 14 iulie 2010, artista a decis să-și pună capăt zilelor înghițind o substanță toxică în vila sa din Otopeni. Dimineața, familia a găsit-o decedată pe hol, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea să fie readusă la viață.

Părinții Mădălinei Manole și fratele ei au trebuit să suporte vestea că aceasta a plecat la ceruri, iar ani de zile i-au adus acuzații lui Petru Mircea pe care îl considerau vinovat pentru moartea Mădălinei Manole.

Marian Manole, fratele regretatei artiste, a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare, dar totodată extrem de trist în urmă cu o zi, ziua în care în urma cu 12 ani era ultima din viața surorii sale.

"Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul suflet pereche! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploieşti, la telefon! Își făcea planuri de vacanţă pentru luna August! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur!

Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun! S a întâmplat ceva peste câteva ore, după miezul nopții, nu avrut să mai trăiască!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

”Toate planurile noastre de viitor dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! Ne-a întins o cursă!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spunea-i că așa a vrut Dumnezeu!", a mai zis el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest