Fratele Mădălinei Manole, disperat să își salveze tatăl, după ce a fost infectat cu coronavirus! Informații de ultimă oră!

 

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole! După ce a fost diagnosticat cu coronavirus, Ion Manole a fost internat, de urgență, în Spitalul Județean din Ploiești. Din fericire, în cele din urmă, tatăl celebrei cântăreței a fost intubat la un ventilator mecanic, după ce preț de câteva ore nu au existat paturi libere la ATI.

Fratele Mădălinei Manole ne-a oferit primele declarații exclusive despre starea de sănătate a tatălui său care se luptă între viață și moarte, după ce a fost infectat cu coronavirus.

„Este COVID, are nevoie de terapie, de tratament. Este într-un stadiu mai grav, nu cum a fost la mine. Ieri dimineață a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgență. Eu am ieșit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai ușoară de COVID.  Când am ieșit, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicație. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv.” a spus fratele Mădălinei Manole.

Marian Manole își păstrează optimismul și este sigur că tatăl lui va reuși să treacă cu bine peste cumpănă, în ciuda tuturor oamenilor care îi vor răul.

„Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oameni de vârsta lui, dar știu că este puternic și va depăși faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o și pe mama și care vor să îl bage și pe el și s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii.” a mai spus fratele regretatei artiste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest