Frumoasă şi periculoasă! Ramona Gabor, pregătită de război!

 
+2 click pentru
galerie

De când e fată de Dubai, Ramona Gabor s-a schimbat complet! Frumoasa brunetă este atât de curtată de bărbaţi, încât a avut nevoie de măsuri urgente de protecţie. Aşa se face că sora lui Moni şi-a luat inima în dinţi şi s-a echipat ca pentru război

Nu, nu e război în Dubai! Dar iubita afaceristului iordanian s-a pregătit de luptă. Semn că bărbaţii nu îi dau pace, Ramona şi-a luat un câine care să o apere de avansurile necontenite. Şi cum nu a fost de ajuns, bruneta şi-a luat şi o armă!

Cu cizme lungi, negre, o eşarfă specifică ţărilor arabe şi un zâmbet optimist, Ramona îşi anunţă fanii că este într-o misiune specială în Irak!

Ramona, nu le prea ai cu geografia? Vezi că Dubai nu este în Irak! Sau pentru tine toate-s o apă ş-un pământ? Probabil că, la cât ai călătorit în ultima vreme, până şi tu mai pierzi noţiunea spaţiului.

Să sperăm totuşi că frumoasa româncă nu s-a apucat de prostii de când s-a mutat cu iubitul! Nu de alta, dar e prea tânără să ajungă teroristă! În orice caz, nimeni nu mai are tupeu să se ia de ea acum! Totuşi, unii fani şi-au permis câte o glumiţă inocentă!

Ramona, ai grijă cu jucăria ta cea nouă! Să nu cumva să găureşti pe cineva din greşeală. Şi lasă, că dacă te agasează admiratorii e de bine - înseamnă că, deşi eşti luată, ai şi tu farmecul tău!⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest