Frumusețe și fotbal! Vezi care sunt cele mai sexy partenere ale fotbaliștilor

 
+10 click pentru
galerie

De când e lumea și pământul se știe că domnișoarele frumoase și fotbaliștii au făcut întotdeauna casă bună. Și cum în spatele oricărui bărbat de succes, există o femeie vă prezentăm cine are grijă acasă de unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume. 

1. Shakira este soția lui Pique, jucătorul Barcelonei. Artista a făcut ravagii în anul 2000, în Spania, când a fost desemnată cântăreața cu cele mai mari încasări. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Milan.

2. Edurne Garia Almagro, cunoscută sub numele de Edurne este o cântăreață și actriță spaniolă. Este considerată una dintre cele mai sexy femei din Spania. Blonda are o relație cu portarul lui Manchester United, David De Gea.

3. Irina Șaic este considerată cel mai sexy model din lume. Aparițiile sale pe coperțile mass-media internaționale sunt constante. Ea este iubita jucătorului lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

4. Emily Ohara este partenera mijlocașului lui Manchester United, Tom Cleverley. Modelul este unul dintre cele mai căutate pentru fotografiile topless.

5. Malena Costa este în prezent cu Mario Suarez de la Atletico Madrid. Modelul se află printre cele mai bune din Spania.

6. Lorena Bernal a fost Miss Spania în 1999. Modelul este soția lui Mikel Arteta de la Arsenal.

7. Natalia Velez este de origine ecuatoriană, dar a crescut în Columbia, acolo unde l-a și cunoscut pe fotbalistul Ruben Falcao.

8. Louise Glover are o relație cu fundașul Rio Ferdinand de la Manchester United. Glover a fost primul model britanic numit, de Playboy Special Edition,  "Model of the Year" .

9. Pilar Rubio e prezentatoare tv, actriță și model. Are în prezent o relație fericită cu Sergio Ramos de la Real Madrid. Modelul este în a șasea lună de sarcină.

10. Sara Carbonero este editor și prezentator la televiziunea de sport Telecinco. Sara are o relație cu portarul lui Real Madrid, Iker Casillas,


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest