Frumusețea nu ține cont de kilograme. Draga Olteanu: “Scopul meu a fost să conving“

 

Scandalul izbucnit acum câteva zile între Minodora şi jurnalista Monica Vlad a trezit la viaţă toate "grăsuţele" celebre ale României! Chiar dacă de aspectul fizic nu ar trebui să se lege nimeni, jurnalista a făcut-o şi nu tocmai într-un mod plăcut!

“Cum spunea Mihai Popescu, profesorul meu din anul întâi de facultate: "Draga mea, într-o orchestră pot fi sute de viori, dar numai un singur contrabas care dă măsura!".Nu contează pentru că oamenii pot fi graşi dintr-un infinit de motive. Iar portmantouri cu costume frumoase sunt câte vrei“, a spus actrița.

Draga Olteanu nu și-a dorit să fie niciodată în topul 90-60-90. Actrița se declară fană a ținutelor lejere fără prea multe complicații.

“Nu mi-a plăcut niciodată hainele mulate, nu m-au tentat. Mi-a plăcut foarte mult să fiu în haine lejere, să fiu în haine uşoare, şi n-am vrut să mă arăt pe mine, nu m-a interesat. Nu ştiu de ce, dar nu m-a interesat persoana mea zilnică“, a mai spus Draga Olteanu.

Actrița nu și-a făcut un scop din alesul hainelor. Draga Olteanu ne-a dezvăluit care a fost rolul ei în viață.

“Eu mi-am văzut de treabă. Aşa cum m-a construit Dumnezeu, mi-am văzut de treaba mea şi nu m-a interesat dacă le place sau nu le place. Scopul meu în viaţă a fost să conving. Adică, dacă am avut un rol, acela e să fiu cinstită, să muncesc cu toată dăruirea şi să ajung. Dacă oamenii m-au crezut înseamnă că a meritat să mă duc acolo pe scenă“, a încheiat actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest