Frumuseţe de vedetă: Irina Cordoneanu ne-a spus care sunt secretele ei

 

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Irina Cordoneanu, gazda emisiunilor „Star Magazin“ şi „Star Matinal“ de weekend, a acordat un interviu pentru eva.ro în care dezvăluie cum reuşeşte să îşi menţină silueta şi cum îşi îngrijeşte tenul.

Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Irina Cordoneanu: Totul porneşte de la percepţia vieţii. Dacă reuşesc să văd partea plină a paharului şi percep viaţa mai frumos, nu mă mai refugiez în dulciuri. E primul pas. Trebuie să recunosc, dulciurile sunt slăbiciunea mea. Buna dispoziţie înlocuieşte însă, cu brio, tortul cu ciocolată.

Se ştie: pierdem în greutate şi suntem mai frumoase când ne îndrăgostim sau când suntem fericite. Asta nu înseamnă că am eliminat dulciurile din viaţa mea. Nu! Pentru că tentaţia fructului oprit e devastatoare. În plus, un organism privat de ceva ce îţi doreşte va face rezerve. La prima abatere se depun  kilogramele.

Încerc să fac mişcare într-un mod plăcut mie. Dansez, mă plimb, uneori mai fac şi sport.

Ai ţinut vreodată o dietă? Ce a dat rezultate în cazul tău?

Am ţinut nenumărate diete. Până mi-am dat seama că secretul stă în moderaţie şi atât. Cel mai bine am slăbit, respectiv m-am menţinut, respectând următoarele norme: nu am mai mâncat după o anumită oră (18.30 în cazul în care am vrut să pierd în greutate, 19.30 în restul timpului), nu combin prea multe tipuri de alimente la o masă (se digeră în mod diferit şi se asimilează nepotrivit), încerc să mănânc dulciuri doar dimineaţa şi nu mai mănânc fructe după ora 16.00.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

De două ori pe săptămână, dar nu-mi iese mereu.
Mai chiulesc, cu sau fără o motivaţie pertinentă.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Îmi place să dansez. Îmi place să mă plimb dacă e soare afară. Îmi place să înot. Mă distrez la patinoar, dar nu prea ştiu să patinez.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Mă cred eu însămi extrem de fermecătoare.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Demachierea corectă, urmată de aplicarea cremei potrivite (de zi sau de noapte, de hidratare sau protectivă).

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Îl spăl des cu produse potrivite mie. Am părul fin, cu tendinţe de îngrăşare la rădăcină şi vopsit în blond bej. Aşadar, folosesc alternativ un şampon dual (pentru rădăcini cu tentă de îngrăşare şi vârfuri uscate) cu un şampon pentru păr blond (are alt tip de acţiune). Totodată folosesc măşti specifice tipului meu de păr.
 
Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Cand am ochii încercănaţi, pun o mască făcută din măr ras şi lapte călduţ. Folosesc ulei de argan pentru păr şi gălbenuş de ou.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest