Frumusețea e moștenire de familie! Cum arată soacra lui Ștefan Bănică Jr./ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a devenit mămică de curând, Lavinia Pîrva a dezvăluit că atunci când se află în preajma celei care i-a dat viață, tot se simte o fetiță mică. Extrem de mândră de mama sa, artista a publicat o imagine cu femeia care i-a fost alături încă de când s-a născut.

Lavinia Pîrva a moștenit, cu siguranță, frumusețea mamei sale. Cele două au multe trăsături comune, iar artista a avut grijă să obseve și fanii ei acest aspect. Vedeta a postat o fotografie cu Stela Pîrva, mama sa, din parc, înainte de pandemia de coronavirus.

Soacra lui Ștefan Bănică Jr. arată excepțional, motiv pentru care nici nu își arată vârsta pe care o are. Cât despre relația dintre soacră și ginere, chiar dacă la început, mama artistei nu era de acord cu povestea de dragoste dintre Lavinia și Ștefan Bănică, ulterior și-a schimbat părerea.

„Problema este că e un bărbat cu obligații. Are doi copii. Chiar dacă copiii sunt la mamele lor, dar Lavinia e o fată singură, îi trebuia un bărbat pe măsură”, declara mama Laviniei Pîrva, în urmă cu ceva timp.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., căsătorie în mare secret

Cei doi artiști și-au unit destinele, în urmă cu trei ani, în mare secret, după o relație de lungă durată. Ambele ceremonii, atât cea civilă, cât și cea religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată in Bulgaria.

Pe 16 mai 2019, Lavinia și Ștefan au devenit părinții unui copil minunat pe care l-au numit Alexandru Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest