Fuego, interviu în premieră! Adevărul despre problema de sănătate cu care se confruntă VIDEO

 

Fuego este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Motiv pentru care nu puţini sunt cei care sunt interesaţi de starea de sănătate a artistului. După ce, recent, a ajuns pe mâinile medicilor, Paul Surugiu a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre situaţia actuală în care se află.

Fuego a mărturisit că a moştenit problemele de sănătate ale tatălui său. Părintele artistului a decedat în urma unui infarct, în doar trei minute. În cadrul interviului, cântăreţul a recunoscut că ţine în frâu problemele cardiace pe care le-a căpătat genetic, cu medicamentaţia potrivită.

„E normal, în momentul în care vii dintr-o genă şi moşteneşti ceva de la părinţi, în speţă problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima. Eu tratez prin pastile, care nu sunt nişte pastile foarte complicate. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc sa mă întreţin, să fac lucruri frumoase pentru corpul meu. Nu degeaba am slăbit 12 kilograme.” a spus Fuego, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mara Bănică a organizat un eveniment pentru a ajuta persoanele cu nevoie speciale, iar unul din artiştii care a acceptat invitaţia a fost Fuego. Acesta a mărturisit că ori de câte ori participă la evenimentul de genul, este extrem de fericit şi se bucură că are şansa să le aducă un zâmbet pe faţă.

„Sunt foarte fericit că am fost în mijlocul lor şi pe toţi copiii aceştia, şi pe oamenii aceştia îi văd normali şi îi tratez ca pe nişte oameni normali. Am câţiva prieteni care au probleme de felul acesta şi în străinătate muncesc câte 8 ore pe zi, pentru un salariu şi fac ce ştiu mai bine să facă. Marea bucurie a fost când am intrat, pentru că toţi au sărit. A fost ca o bombă care a erupt.Nu am vrut decât să le aduc puţină bucurie în suflete, iar marea mea bucurie e că nu plec acasă oricum, ci plec cu nişte cadouri de la ei.(....) Important este să ne uităm la oamenii aceştia şi să ne dăm seama de cât de fericiţi suntem noi şi ar trebui sa pretuim fiecare clipă a vieţii noastre.” a completat Fuego.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest