Fuego, într-o ipostază de senzaţie! Imagini de pe vremea în care avea plete şi geacă de motociclist FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi! Cu toate acestea, nu foarte multă lume ştie cum arăta pe vremea când era licean.

Paul Surugiu, pe numele său real a şocat cu ultimele imagini pe care le-a postat pe instagram! Nimeni nu şi-ar fi imaginat că artistul era adeptul stilului pop-rock în tinereţe, ţinând cont de faptul că în ziua de astăzi, este extrem de „cuminte” când vine vorba de ţinute vestimentare.

Imaginea a venit însoţită de un mesaj extrem de detaliat, în care a vorbit despre experienţele sale din liceu: „Azi începe școala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise mărețe! Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu și atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianți, să rețin lucruri, dar să și trăiesc din plin perioada! Cred cu ardoare că atunci am înțeles cine sunt și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine. Ai mei m-au susținut întotdeauna și așa am înțeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visele e pe cont propriu. Și am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun și să-mi mențin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învățat! Cum arătam în anii de liceu?”, a scris Fuego, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest