Fuego și-a dezvăluit secretul! Care e dieta prin care a slăbit 30 de kilograme: „Dimineața, când mă trezesc, beau…”

 

În exclusivitate la Antena Stars, cântărețul a mărturisit cum a reușit să slăbească de la 115 kilograme, cât cântărea în urmă cu un an și jumătate.

 

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară. El s-a confruntat nu mai departe de acum un an și jumătate cu probleme mari în privința greutății. Ajunsese să cântărească 115 kilograme, moment în care a realizat că pentru sănătatea lui este nevoie de o schimbare majoră în alimentație.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Fuego a vorbit despre problema cu care s-a confruntat: ''Trebuie să vă spun că eu nu sunt în România sunt tocmai în Republica Moldova la Chișinău și am participat la câteva evenimente aici. Am fost la un liceu și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. Dar de ce am spus asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi. Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat''.

 

Artistul a mai dezvăluit că micul dejun este marele secret al modului în care a reușit să slăbească sănătos. El spune că, în fiecare dimineață, după ce bea două pahare de apă plată, mănâncă cereale cu fructe confiate, care-i țin de foame pentru minim 5 ore!

 

''Îți spun un lucru care este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor. După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mănânc cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține 5 ore.'', a declarat Fuego, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest