Fulgy a fost internat la dezintoxicare! Clejanii neagă, dar documentul oficial spune altceva!

 

Chiar dacă le-au oferit tot ce a fost mai bun, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost dezamăgiți de nenumărate ori de cei doi copii. Pe lângă scandalul de proporții în care este implicată Margherita din cauza drogurilor, se pare că și Fulgy le-a creat mari necazuri părinților, din același motiv: consumul de substanțe interzise.

Pentru că Margherita de la Clejani a apărut mai des în lumina reflectoarelor, scandalurile în care a fost implicată au fost mult mai discutate decât cele în care a apărut fratele ei mai mic. Dar asta nu înseamnă că problemele cauzate de Fulgy au fost mai mici, ci din contră.

Odată cu accidentul produs de Marga, au ieșit, din nou, la iveală toate scandalurile în care a fost implicat și fratele său, mai ales că au aceeași tematică: drogurile. Potrivit informațiilor din presă, Fulgy a fost internat la dezintoxicare în 2008, lucru demonstrat de documentul emis de Judecătoria Sectorului 6 din Capitală, într-un proces un proces intentat de Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian.

”Admite cererea Confirmă măsura internării nevoluntare a intimatului pentru perioada 27.09.2018-17.10.2018. Constată încetarea condiţiilor ce au impus internarea nevoluntară, la data de 17.10.2018 Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul avocatului din oficiu în sumă de 260 lei, avansate din fondul Ministerului Justiţiei, rămân în sarcina statului. Cu recurs în 3 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sector 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.10.2018”, se arată în comunicatul transmis de Judecătoria Sectorului 6, conform portaljust.ro.

Dar chiar și așa, în ciuda tuturor dovezilor care demonstrează că fiul lor a avut o mare problemă cu drogurile, Viorica și Ioniță de la Clejani neagă, în continuare, cu vehemență că Fulgy ar fi fost internat vreodată în vreo clinică de dezintoxicare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest