Fumezi? Încearcă masca miraculoasă care îți șterge de pe chip semnele îmbătrânirii

 

Fumatul este unul dintre cele mai periculoase obiceiuri pentru piele, fără să mai vorbim de faptul că poate crește riscul de cancer, infarct sau accident vascular cerebral.

Conform Academiei Americane de Dermatologie, o persoană care fumează zece sau mai multe ţigări pe zi, timp de zece ani, are şanse mai mari de apariţie a efectelor nocive, sub forma îmbătrânirii accelerate a pielii.

Fumatul favorizează îngroşarea vaselor de sânge din stratul extern al pielii, îngreunând circulaţia sanguină, privând sângele de oxigen şi nutrienţi importanţi, precum vitamina A.

Din fericire, o mască pe care trebuie să o aplici de două ori pe săptămână te va ajuta să obții din nou un ten luminos și frumos.

Ingrediente

2 linguriţe pudră de drojdie de bere 1 lingură ulei de măsline 1 lingură de morcovi raşi mărunt 2 linguri cu smântână foarte proaspătă (naturală) 2 fire de pătrunjel verde, tocate mărunt

Cum se prepară

Într-un bol, pudra de drojdie de bere se amestecă foarte bine cu uleiul de măsline, după care se completează cu morcovii raşi foarte mărunt, smântâna şi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Aplicare

Compoziţia astfel obţinută se aplică pe faţă, punând deasupra un tifon. Se lasă să acţioneze timp de 15 minute, după care faţa se spală din abundenţă cu apă rece. Acest tratament se poate aplica de 2 ori pe săptămână.

Sursa: topremediinaturiste.ro

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest