Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Claudia Pătrășcanu? „Iubirea e bună când lumea e rece”

 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt protagoniștii unui divorț controversat, care pare că nu mai ajunge odată la un final! Chiar și așa, din ultimul mesaj postat de afacerist pe contul său de socializare se înțelege că acesta și-ar fi găsit dragostea, în ciuda războiului în care este implicat.

Urmăritorii lui Gabi Bădălău și-au ridicat semne masive de întrebare despre viața amoroasă a acestuia, după ultimul mesaj publicat pe contul său de socializare. Încă soțul Claudiei Pătrășcanu pare că a șters trecutul cu buretele și și-a dat frâu liber sentimentelor.

„Iubirea e bună când lumea e rece”, stătea scris timid într-un colț al imaginii postate pe rețeaua de socializare.

Mai mult de atât, înainte de ultimul mesaj scris de acesta, Gabi Bădălău a mai postat un mesaj care a dat de înțeles că în viața lui se află o altă femeie și că ar fi dat-o uitării definitiv pe Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi.

„Dacă te-a trădat o femeie...iubește repede alta”, a mai scris Gabi Bădălău pe pagina lui personală.

Gabi Bădălău, cuvinte grele la adresa Claudiei Pătrășcanu

În urmă cu o săptămână, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o nouă înfățișare la Judecătoria Sectorului 6. Întâlnirea a fost una plină de scântei și niciunul dintre ei nu s-a putut abține în a arunca o săgeată unul în celălalt.

„Să fie sănătoasă. Dacă vrei cancan-uri sau țigăneală vine soția mea și cu ea sigur faci țigăneală. E o ședință secretă. Așteptăm termenele. Sper ca doamna judecător să ia decizia cea mai bună pentru copiii noștri. Ea nu a adus martori. O consider mama copiilor și o respect. Cu siguranță se poate să fie o mamă și mai bună. Eu nu vreau custodia, vreau un viitor cât mai bun pentru copiii mei.”, a spus Gabi Bădălău chiar în fața tribunalului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest