Gabi Bădălău, cuvinte grele la adresa Claudiei Pătrășcanu, în fața tribunalului: „Poate fi o mamă și mai bună de atât”/ VIDEO

 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut la finele săptămânii trecute o nouă înfățișare la Judecătoria Sectorului 6. Întâlnirea celor doi a fost plină de scântei și niciunul dintre ei nu s-a putut abține în a arunca o săgeată unul în celălalt. Gabi Bădălău a spus cuvinte grele la adresa mamei copiilor săi, chiar în fața tribunalului!

La intrarea în Judecătoria Sectorului 6, deși a fost mai reținută în declarații, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a ajuns deja aproape de capătul puterilor și că își dorește extrem de tare să se termine tot războiul pe care îl poartă cu Gabi Bădălău în instanță.

„Las avocații să facă tot ce este posibil și bine pentru acei doi copii minunați pe care îi avem împreună. Nici eu nu mai știu a câta înfățișare este. Știu doar că îmi doresc foarte tare să se termine.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show.

La terminarea procesului, Gabi Bădălău a oferit și el un interviu pentru emisiunea lui Capatos, unde a spus cuvinte grele la adresa mamei copiilor săi. Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a insinuat că artista provoacă majoritatea scandalurilor din presă prin informațiile eronate pe care le dă. Și mai mult decât atât, a ținut sa precizeze că poate fi o mamă mai bună decât cea care pretinde că este.  

„Să fie sănătoasă. Dacă vrei cancan-uri sau țigăneală vine soția mea și cu ea sigur faci țigăneală. E o ședință secretă. Așteptăm termenele. Sper ca doamna judecător să ia decizia cea mai bună pentru copiii noștri. Ea nu a adus martori. O consider mama copiilor și o respect. Cu siguranță se poate să fie o mamă și mai bună. Eu nu vreau custodia, vreau un viitor cât mai bun pentru copiii mei.”, a spus Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest