Gabi Bădălău, dovada clară că a terminat-o definitiv cu Claudia Pătrăşcanu! Ce mesaj a transmis

 
+3 click pentru
galerie

Vestea divorţului dintre Claaudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău i-a uluit pe toţi! Chiar dacă păreau că lucrurile merg ca pe roate între ei, iată că lucrurile nu au stat deloc aşa. Mai mult de atât, detalii controversate din relaţia lor au ieşit la iveală.

Recent, unul mic detaliu ne-a dat de gândit vizavi de o posibilă împăcare între Claudia Pătrăşcanu şi tatăl copiilor ei. Gabi Bădălău postase o fotografie pe una din reţelele sociale unde este activ, poză în care nu îşi dăduse verigheta de pe deget. Toată lumea s-a întrebat dacă se vor reîmpăca. Aşa că la scurt timp, răspunsul clar şi concis a venit din partea bărbatului.

Gabi Bădălău a pus punct definitiv

Se pare că nu este nici vorbă de aşa ceva. Gabi Bădălău a postat un mesaj, mai mult decât evident, care nu lasă loc de niciun fel de interpretări. "Începutul are şi un sfârşit. Eu nu regret nimic. Sfârşit", a scris acesta pe Instagram.

Dar atitudinea tranşantă nu vine doar din partea lui. Nici Claudia Pătrăşcanu nu s-ar vedea alături de acesta, din nou, mai ales după ce a conştientizat în ce relaţie toxică a trăit. Aceasta a mărturisit că nu ar mai putea accepta aşa ceva, nici măcar de dragul copiilor săi.

"M-am gândit să nu fac acest compromis, pentru că aş sta într-o relaţie toxică doar de dragul copiilor. Dar mă gândesc şi dacă stau cu copiii într-o relaţie toxică, să fie şi mai dificil. Când te simţi trădat important este să pui stop şi să te retragi. Eu nu am trădat pe nimeni în viaţa aceasta", a spus Claudia Pătrăşcanu la "Agenţia Vip" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest