Gabi Bădălău îi cere Claudiei Pătrășcanu să plătească: ”Să vină și ea cu o investiție financiară”

 

Afaceristul a spus că nu-și dorește să mai susțină de unul singur plata cu școlile private unde învață cei doi copii ai săi. Câți bani îi cere fostei soții.

 

Gabi Bădălău spune că s-a săturat să achite integral cheltuielile cu școala privată a celor doi copii ai săi, mai ales că instanța nu a decis ca doar el să plătească aceste cheltuieli. Acum, afaceristul își dorește ca acestea să fie împărțite la doi și suportate astfel în egală măsură de ambii părinți.

„Până acum, este achitată la zi (nr. taxa pentru școală). Până acum, eu m-am ocupat exclusiv de cheltuielile copiilor în ceea ce privește activitățile școlare și extrașcolare. De astăzi înainte, atâta timp cât instanța nu a spus nimic, mie mi se pare corect și normal ca ambii părinți să se ocupe de partea financiară și atunci și Claudia trebuie să plătească jumătate”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars

Declarațiile omului de afaceri vin după ce fosta soție a spus că acesta plătea taxele cu pricina de obicei pe ultima sută de metri, și că, uneori ea era cea care achita. „Dar astăzi este plătită școala la zi, cum eu plătesc de cinci ani școlile private. Cine a decis că eram al doilea sau al treilea sau al optulea? Mi se pare normal ca și mama să fie implicată financiar în creșterea copiilor. Să vină o investiție financiară și din partea ei”, a mai spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest