Gabi Bădălău, la nuntă, Bianca Drăgușanu, cu „cele mai importante ființe din viață” în Dubai!

 

Drumurile celor doi se despart, cel puțin pentru un weekend, deoarece diva nu este încă acceptată în familia omului de afaceri.

 

Urmează un final de săptămână important pentru Gabi Bădălău, asta pentru că sora lui, Sabina, se mărită cu Răzvan Marica. Evenimentul va avea loc pe domeniul de milioane de euro al familiei, din Bolintin Vale. Bianca Drăgușanu a fost sărită din schema și de această dată, deoarece nu este agreată de familia omului de afaceri, chiar dacă este împreună cu Gabi Bădălău de mai bine de un an.

 

De altfel, relația dintre divă și afacerist a fost una cu numeroase suișuri și coborâșuri, ultima ceartă dintre cei doi având loc recent, la party-ul burlacilor a lui Florin Salam, unde au fost învitate câteva domnișoare, Bianca a aflat locația, a dat buzna peste petrecăreți și s-a lăsat cu scandal.

 

La Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit despre nunta surorii lui Gabi Bădălău. Ea a afirmat că nu s-ar mai fi dus la nunta acesteia dacă o invita, căci nu vrea să meargă într-un loc unde nu e agreată. Ea a ținut să-i ureze ”Casă de piată” surorii omului de afaceri și să o anunțe că ea are o casă în Dubai, pe care și-a achiziționat-o recent.

 

”Eu nu sunt invitată și chiar dacă aș fi fost, în momentul de față e tardiv. Eu nu m-aș fi dus niciodată într-un loc în care nu sunt agreată din motive superficiale din punctul meu de vedere. Nu am nicio legătură cu nimeni de acolo, le doresc să fie fericiți, sănătate, casă de piatră și când vin în Dubai să știe că eu am o casă în Dubai, prima mea casă. Weekend-ul în care se întâmplă acest frumos eveniment, eu o să am un weekend frumos alături de cele mai importante ființe din viața mea, mama și fetița mea”, a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest