Gabi Bădălău, mesaje incendiare către o fostă prietenă a Biancăi Drăguşanu. Afaceristul joacă la "dublu"

 

Recent, craiul de Dorobanţi s-a amorezat de fosta prietenă a… Biancăi Drăguşanu, Iulia Sălăgean. Bianca şi Iulia au fost prietene foarte apropiate la un moment dat, împărţindu-şi evenimente mondene şi TikTok-uri. Ba, chiar, şi pe Alex Bodi am putea spune că şi l-au împărţit, doar că în perioade diferite. În prezent, nu mai sunt nici prietene, nici nevestele lui Bodi.

Gabi Bădălău pare că a trecut peste despărţirea de Bianca şi s-a reorientat repede către Iulia. Deşi nu au fost surprinşi împreună până în acest moment, mai multe mesaje între cei doi au ieşit la iveală. Potrivit acestor mesaje, Gabi Bădălău ar fi îndrăgostit până peste cap de Iulia. O invită în oraș, îi propune să meargă împreună în vacanțe, ba, mai mult, îi lasă libertatea de a-şi alege orice destinație de vacanță.

Se pare că flirturile dintre cei doi ar data încă din perioada în care Bădălău forma un cuplu cu Bianca. Astfel, potrivit surselor SpyNews care au făcut public conţinutul acestor mesaje, Bădălău i-ar fi dat asigurări Iuliei, după fiecare ceartă cu Bianca, faptul că nu e vorba doar despre o simplă ceartă, ci despre o ruptură definitivă. Gabi Bădălău pare că e pregătit să-și asume o relație cu Iulia Sălăgean atâta vreme cât o invită în oraş, în locuri despre care ştie clar că sunt împânzite de paparazzi.

În plus, se speculează că acel mesaj de pe Instagram în care i-a dat papucii Biancăi ar fi fost, de fapt, pentru Iulia, pentru a-i deonstra că îşi asumă public despărţirea.

Potrivit surselor SpyNews, Iulia l-ar fi refuzat până acum pe afacerist.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest