Gabi Bădălău o acuză pe Claudiei Pătrășcanu că a sunat la poliția de frontieră să nu-l lase să iasă din țară cu copiii: ”O mai duce capul?”

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un scandal uriaș, iar aceștia au avut de traversat momente tensionate în ultimele zile. Cum fiul de milionar avea dreptul să-și ia copiii la el două săptămâni, Claudia Pătrășcanu a fost de acord ca acesta să și plece din țară împreună cu cei mici.

Afaceristul a publicat pe Facebook mai multe detalii din tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, iar iubitul Biancăi Drăgușanu spune că mama copiilor lui a încercat să le strică vacanța băieților prin tot ceea ce a făcut și demersurile sale.

”Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță...După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.
2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.
3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției
4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest