Gabi Bădălău o ține din vacanță în vacanță: cu Bianca la Milano, cu copiii în Dubai!

 

Fiul de milionar a reușit, în sfârșit, după doi ani, să-și petreacă o vacanță împreună cu puștii lui.

 

Doi ani a așteptat Gabi Bădălău unda verde din partea Claudiei Pătrășcanu pentru a petrece o vacanță de vis alături de copiii săi. Și a primit-o în urmă cu câteva zile, când i-a arătat recunoștință fostei soții. "Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Că mi-a dat acea procură și pot pleca în vacanță cu copiii”, a spus Gabi Bădălău, în direct la Xtra Night Show.

 

Cu procura la purtător, Gabi Bădălău și-a luat copiii și i-a dus în vacanță. Gabi Bădălău a ales ca și destinație Dubaiul, locul unde toate vedetele au fost în acest an. Alături de cei doi băieți ai săi, dar și de sora lui, fiul de milionar se bucură de vacanță împreună cu cei mici, iar imaginile vorbesc de la sine. Micuții par a fi foarte fericiți și încântați din plin de locul unde tatăl lor a decis să-i ducă în vacanță și cu siguranță la rândul ei Claudia Pătrășcanu e împlinită și mult mai liniștită de când lucrurile s-au mai ameliorat în relația sa cu încă soțul ei.

 

Cu câteva zile în urmă, milionarul a avut grijă și de iubirea lui, Bianca Drăgușanu, pe care a dus-o într-o vacanță de 5 stele la Milano. „Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri.”, au declarat prieteni ai cuplului pentru publicația Palytech.ro.

 

Gabi Bădălău și-a dorit să o ia pe Bianca Drăgușanu alături de copiii pe care-I are cu Claudia Prisăcariu într-o vacanță de lux în Dubai. Însă acest lucru nu a fost posibil pentru moment. „El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor.”, au mai adăugat prietenii cuplului penntru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest