Gabi Bădălău, prima reacție după acuzațiile aduse de Claudia Pătrășcanu: „Pune în practică planuri diabolice folosindu-se de copii”

 

Omul de afaceri contra-atacă în scandalul momentului din showbiz-ul românesc. Gabi Bădălău susține că mama copiilor săi face totul pentru a obține de la el cât mai mulți bani.

 

Din sala de judecată, unde cei doi se află în proces de divorț de aproape 3 ani, războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bălădău s-a mutat în mediul online. Cântăreața a postat la începutul săptămânii pe contul de facebook o înregistrarea audio în care încă soțul său îi înjura mama, însoțită cu un text amplu, menit să explice faptul că micuții ei sunt sechestrați, traumatizați și puși să vorbească sau să facă gesture urate vis-à-vis de ea.

 

Gabi Bădălău a simțit nevoia să reacționeze, să se apare după asaltul fără precedent al soției cu care se află în divorț. Omul de afaceri și-a cerut scuze pentru jignirile pe care le-a adus mamei cântăreței, a spus că acestea nu au fost făcute în prezența celor doi copii și a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că i-a împânzit casa părintească de dispositive de înregistrare audio.

 

‘’Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine’’, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

 

Gabi Bădălău consideră că soția sa are planuri diabolice cu scopul de a obține câți mai mulți bani în urma procesului, că și-a folosit copiii, strecurându-le acestora reportofoane în haine pentru a înregistra discuțiile atunci când micuții sunt cu el.  ‘’Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copiii pentru interesele proprii materiale sau media pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit timp de 3 ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje. Această ‘’mamă perfectă’’ care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii. Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate, tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând!’’, a adăugat Gabi Bădălău.

 

Omul de afaceri susține că își dorește ca divorțul prin care trece să se încheie cât mai repede și spune că o va respecta în continuare pe Claudia Pătrășcanu datorită faptului că e mama copiilor lui:  ‘’Vreau să divorțez cât mai repede, nu vreau să îi iau copiii, vreau să rămânem în relații cât mai bune și să ne creștem băieții în pace și armonie, nu vreau să-i fac niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea. Și eu sunt tată și îmi iubesc copiii’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest