Gabi Bădălău, prima reacție după acuzațiile soacrei: “Să își facă circul în continuare”

 

Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat de fostul ginere, că ar fi bătut-o cu bestialitate pe fiica sa și ar fi supus-o la niște chinuri groaznice, atât în timpul căsniciei, cât și după despărțire.  

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, mama Claudiei Pătrășcanu a facut o serie de dezvăluiri cutremurătoare legate de modul în care fostul ginere s-a purtat cu fiica sa. Imediat după ce femeia a ieșit în spațiul public, Gabi Bădălău a avut și o primă reacție! Bărbatul a spus că nu vrea să comenteze cele spuse, însă a încadrat tot tabloul în care a fost implicat drept „un circ ieftin".

„Punctul meu de vedere și atitudinea pentru mahalaua pentru care o face Claudia și din respect pentru copii nu vreau să spun mai mult. Să fie sănătoase, să își facă circul în continuare și le urez doar sănătate, și mai multă bunătate, și minte ca să îngrijească copiii așa cum trebuie și să primească o educație bună de la ele. Că în stilul ăsta, nu prea au nimic de învățat de la ele." a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Mama Claudiei Pătrășcanu, dezvăluiri șocante

„În ziua de Paşte, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: << Mamă, dă în mine!>> Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp.” este o doar mică parte din dezvăluirile făcute de mama Claudiei Pătrășcanu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest